Το γραφείο Η.Ι. Χριστόπουλου, με πολυετή εμπειρίας στο χώρο της λογιστικής, παρέχει ολοκληρωμένες οικονομικές υπηρεσίες σε κάθε είδους εταιρεία ή οργανισμό. Ξεκινώντας από το 1987, ο Ηλίας Χριστόπουλος με την ομάδα των συνεργατών του κατάφερε έως σήμερα να αναπτύξει την επιχείρηση τόσο στην περιοχή της Πάτρας, όσο και εκτός αυτής. Η επιχείρηση έχει διευρύνει την παροχή υπηρεσιών της εκτός των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, σε παροχή οικονομικών και επενδυτικών συμβουλών αλλά και σε εκπόνηση επενδυτικών σχεδίων.

Ο Ηλίας Χριστόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και λογιστής Α’ Τάξης. Έχει πολυετή εμπειρία του στο χώρο των οικονομικών και της λογιστικής, η οποία εμπλουτίζεται με τη διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση, απαραίτητη στο ραγδαία μεταβαλόμενο χρηματοοικονομικό περιβάλλον.

Ο Ιωάννης Χριστόπουλος αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου (MSc Accounting & Finance- University of Edinburgh).

Το γραφείο στελεχώνεται, επίσης, από έμπειρους και καταρτισμένους συνεργάτες. Απόφοιτοι οικονομικών σχολών, άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στο χώρο της λογιστικής και των οικονομικών, προσθέτουν τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά και συνθέτουν το περιβάλλον της επιχείρησης.

Βρείτε μας:
Ρήγα Φεραίου 151 και Γούναρη (πεζόδρομος), Πάτρα